Het bedrijventoernooi van VC Zwolle is een cyclus van 12 toernooiavonden waarbij de teams elkaar sportief bestrijden. Het toernooi is gezellig, de teams leuk fanatiek, het niveau van een goed recreatief gehalte.

Bedrijven worden uitgenodigd om mee te doen!

Het toernooi vindt plaats op de vrijdagavonden. Dus na een week hard werken, lekker ontspannen op het volleybalveld en uiteraard ook nog even in de gezellige kantine van VC Zwolle.

Toernooiopzet

  • Er wordt gespeeld met gemengde teams, daarom moeten er minimaal 2 dames in een team spelen.
  • De eerste wedstrijden beginnen om 19.15 uur en de laatste doorgaans zo rond 23.00 uur.
  • Afhankelijk van het aantal inschrijvingen wordt er per speelavond een toernooi gespeeld in 2 poules (A en B) van 4, 5 of 6 teams.
  • Vervolgens zijn er kruisfinales tussen nummers1 en 2 van beide poules. En daarna de finale tussen de winnaars van de kruisfinales en een troostfinale tussen de verliezers.

Hoewel de Olympische gedachte eer wordt aan gedaan: meedoen is belangrijker dan winnen, wordt er het hele seizoen wel gestreden om de seizoensbeker.

 

Het team dat aan het eind van het seizoen de meeste punten heeft, krijgt deze wisselbokaal.

Deze wordt uitgereikt op de 13de avond tijdens het bedrijvenvolleygala.

 

Het is niet noodzakelijk om elke vrijdag mee te doen. Teams kunnen zich voor het hele seizoen inschrijven of een keuze maken uit de data. Het toernooi vindt plaats vanaf eind september tot half april.

 

Informatie en inschrijven

Maaike Drost
bedrijventoernooi@vczwolle.nl