Donaci_tailormade-teamwearVanaf het seizoen 2019 / 2020 spelen alle competitie spelende leden in donkerblauwe shirts en broeken van het vooraanstaande Italiaanse merk DONACI. Er zijn aparte shirts voor dames en heren. Door het dragen van dit tenue zijn alle leden van de vereniging herkenbaar en uniform gekleed tijdens de wedstrijden. Het is dan ook verplicht in deze shirts en broeken te spelen.

De shirts zijn, en blijven, eigendom van de vereniging. Ieder team heeft de beschikking over 12 shirts in verschillende maten. Ieder competitie spelend lid betaalt jaarlijks een bescheiden leasebedrag voor het gebruik van het shirt. Dit bedrag wordt bij de start van het seizoen automatisch geïncasseerd. Aan het einde van het seizoen leveren de leden de shirts weer per team in, zodat het aantal shirts gelijk blijft en de nummer 1 t/m 12 bij elkaar blijven.
Avanci-logo-kleur-250-p-breedBroekjes dienen door de leden zelf aangeschaft te worden. Via onderstaande link naar de webshop van het Zwolse bedrijf Avanci kun je eenvoudig en snel de voorgeschreven broek met VC Zwolle logo bestellen.

Bestel hier je VC Zwolle sportbroek

Heb je vragen over de kleding van VC Zwolle? Neem dan contact op via ✉ secretaris@vczwolle.nl