VC Zwolle gebruikt de Verenigingsapp Mijn Club die is ontwikkeld in opdracht van de Nevobo.

De wereld van communicatie verandert, maar de behoefte om met elkaar in contact te blijven zal niet veranderen. Deden we dit vroeger per brief, telefoon, e-mail en website. Tegenwoordig denken we in app’s. En dat is niet zo vreemd, want een groot deel van het internetbezoek gaat via smartphones en tablets.

 

VC Zwolle werkt met verschillende categorieën berichten. Voor iedere categorie kunt u aangeven of u de betreffende berichten wel of niet wilt ontvangen.

Op dit moment kennen we de volgende categorieën:

 • Algemeen: berichten afkomstig van het bestuur.
 • Competitie; berichten over de competitie zoals bijvoorbeeld het vervallen van wedstrijden bij winterse omstandigheden e.d..
 • Sponsoren: berichten van onze sponsoren (reclames, aanbiedingen e.d.).
 • Trainingen: berichten m.b.t. trainingen zoals het uitvallen van trainingen).
 • CSE VC Zwolle (dames 1): berichten die betrekking hebben op het eerste damesteam.
 • Landstede Volleybal (heren 1): berichten die betrekking hebben op het eerst herenteam (Landstede Volleybal)Meer informatie over de Verenigingsaap is te vinden op de website van de Nevobo http://www.volleybal.nl/nevobo/verenigingen/verenigingsappDe app is beschikbaar voor de grootste mobiele platformen, Android en iOS. U kunt de apps gratis downloaden via de App Store (voor het iOS plaform van Apple) of de Androis Playstore onder Volleybalnl – Mijn Club.

  Vandaag de dag is er een breedscala aan hulpmiddelen beschikbaar die ingezet kunnen worden om te communiceren. Websites, Twitter, Facebook, Instagram, email, Apps ….

  We moeten voorkomen dat we straks door de bomen het bos niet meer zien. In de ledenvergadering van september komt het bestuur met een communicatieprotocol waarin we zullen aangeven of en hoe wij als vereniging deze middellen willen gaan inzetten.

  Uiteraard houden wij ons daarbij aan de verschillende (privacy) reglementen die van toepassing zijn en nemen wij onze verplichting m.b.t. een veilge sportomgeving ook op dit vlak uiterst serieus.