Welkom op de pagina van VC Zwolle over de Mini’s.

Volleybalvereniging VC Zwolle laat ook jonge kinderen van 6 t/m 12 jaar volleyballen. Dit gebeurt onder de naam CMV (Cool Moves Volley).

Uw zoon of dochter kan vrijblijvend drie keer meetrainen om echt te ervaren hoe het is om te volleyballen. Aanmelden kan via  ✉ cmv@vczwolle.nl van Judith Been, de gastvrouw van de CMV.

 

Training CMV:

Elke vrijdag van 17:30 – 18:30  (inloop vanaf 17:15)

Waar:        Landstede Sportcentrum 

                              Hogeland 10 Zwolle

CMV informatie

Wat houdt CMV volleybal in?

Voor de jonge jeugd (t/m 12 jaar) heeft de Nevobo (Nederlandse Volleybal Bond) een dynamische volleybalvorm ontwikkeld namelijk Cool Moves Volley (CMV). Volleybal is best een moeilijke sport, daarom is er speciaal voor kinderen een gemakkelijke manier bedacht om volleybal stapsgewijs aan te leren. Deze stappen worden 1 voor 1 aangeleerd met als uiteindelijk doel het beheersen van het volleybalspel. Wanneer de jeugd Cool Moves Volley speelt is er ook de mogelijkheid om wedstrijden te spelen.

Het aanleren in de verschillende stappen wordt gedaan in leeftijdscategorieën (niveaus).

Meer informatie over CMV en de spelregels en de niveaus kunt u vinden op de website van de Nevobo:

Klik hier voor de spelregels: CMV spelregels 2019-2021

 

Hoe vaak mag mijn kind meetrainen en wat kost het lidmaatschap?

Uw zoon of dochter kan vrijblijvend drie keer meetrainen om echt te ervaren hoe het is om te volleyballen. Aanmelden voor deze vrijblijvende trainingen kan op  ✉  cmv@vczwolle.nl

 

Waar en hoe kan ik mijn kind opgeven en wat kost het lidmaatschap?

Mocht uw kind het na deze drie keer erg leuk vinden dan kunt u hem of haar opgeven via de website van VC-Zwolle: http://www.vczwolle.nl/lid-worden/

Hier vind u het aanmeldingsformulier inclusief uitgebreide instructies.

De contributies voor het seizoen 2019-2020 luiden als volgt:

CMV(N1 – N6)             € 200,00 (1 keer trainen per week)

CMV(N5 & N6)            € 260,00 (in geval van 2 keer trainen per week)

 

Wanneer spelen we wedstrijden?

Wedstrijden zijn ongeveer eens per 2 á 3 weken op de zaterdagen. Voor dat uw kind wedstrijden gaat spelen raden we aan om een half seizoen mee te trainen om de basis vaardigheden onder de knie te krijgen.

 

Wat verder nog handig is om te weten…

Voor de CMV hebben we een gastvrouw. Zij is elke vrijdag tijdens de trainingen van de CMV in de hal te vinden om uw vragen of andere zaken te beantwoorden of te bespreken. Daardoor kunnen de trainers zich volledig  bezig houden met de training. Zij beantwoordt ook de mail.

Als ouder mag u natuurlijk blijven kijken maar dan wel graag op de tribune en niet in de zaal. Dit omdat de kinderen anders misschien net te veel afgeleid worden doordat papa of mama aan de kant zit.