Bal der kampioenen

Woensdagavond 21 februari -19:30 uur – Landstede Sportcentrum

REGIO ZWOLLE VOLLEYBAL – EUROSPED

Donderdagavond 22 februari – 19:30 uur – Landstede Sportcentrum

CONICHE TOPVOLLEYBAL ZWOLLE – LYCURGUS

Zondagmiddag 25 februari – 16:00 uur – Landstede Sportcentrum

REGIO ZWOLLE – ALTERNO

 Deze week zijn eerdere, huidige en de toekomstige kampioenen van Nederland in het Landstede Sportcentrum te bewonderen. Bij de mannen is kampioen Lycurgus opnieuw de titelfavoriet. Bij de dames is Sliedrecht Sport de voornaamste kandidaat voor een nieuwe titel. Zij zijn met een straatlengte voorsprong eerste geworden in de reguliere competitie. Maar Regio Zwolle Volleybal is één van de ploegen die in staat is geweest om de Sliedrechters te verslaan. Onze dames beginnen met twee thuiswedstrijden en kunnen met een bliksemstart goede zaken doen. Alles is mogelijk: Regio Zwolle Volleybalkampioen van Nederland. Stel je eens voor!

Ook ons Heren 1 mag in de kampioenspoule nog tien duels spelen in de strijd om de titel. Onze heren staan donderdag voor de uitdaging om punten af te snoepen van kampioen Lycurgus. Onze mannen kunnen vrijuit spelen en met een goede start de Groningse lange mannen onder druk zetten en in de problemen brengen.

Dames 1 start play-off met 2 thuiswedstrijden

Alle kansen op een bliksemstart – Als we als een man/vrouw achter onze dames gaan staan, kunnen onze dames zich zo maar in de titelstrijd mengen.

Dames 1 heeft de reguliere competitie dit seizoen als vierde beëindigd. Op woensdag 21 februari begint Regio Zwolle Volleybal de play-off met twee startpunten. Eerste tegenstander is Eurosped dat in de competitie als derde is geëindigd en een punt meer heeft. Onze dames kunnen dus in deze Overijsselse derby meteen hun slag slaan. Een 3-0 of 3-1 winst levert drie punten op waardoor Eurosped op de ranglijst meteen weer voorbijgestreefd kan worden. In de competitie wisten onze dames Eurosped zowel in Vroomshoop als thuis te verslaan.

A.s. zondag, 25 februari, wacht dan Alterno, de landskampioen van 2014. Eerder konden onze dames de ploeg uit Apeldoorn al twee keer met 3-2 verslaan. Een nieuwe winstpartij zou een kick start betekenen en daarmee zouden onze dames zich zo maar in de strijd op de titel kunnen mengen.

Support uw favoriete team en zorg voor een ouderwets kolkend Landstede Sportcentrum.