Bieractie

 

VC Zwolle blijft jullie verwennen. Niet alleen met volleyballen in de mooiste volleybal accommodatie van Nederland, met de leukste mannen & vrouwen van Zwolle en omstreken, met worst, speculaas, wijn, wasbeurten, massages, kerst- en klaverjas toernooien & Summerpartys ….

Maar nu ook met VC Zwolle Pilsener. Kenners van Heren 2 van Voorsterslag / VC Zwolle hebben een heel seizoen gezocht naar het beste pils voor een VC Zwolle BIERACTIE. Na deze lange zoektocht zijn zij daarin geslaagd.

Om de winnaar te kunnen bepalen van het “best gebrouwen bier” voor VC Zwolle zijn meer dan 40 ( !) bieren door onze Heren 2 keurmeesters gezamenlijk beoordeeld op geur- , smaak- , kwaliteit- en visuele aspecten (BKG keuringsformulier) waarna de nu aangeboden Smash! Pils als best beoordeeld bier naar voren is gekomen.

Vergenoegd deelt Heren 2 mee:

“De temperaturen zijn weer gestegen en daar wordt je dorstig van. Wat is er dan lekkerder, door je dorst te lessen met een overheerlijk biertje. Bestel daarom nu de eenmalig speciaal voor VC Zwolle gebrouwen speciaalbier.”

Dit speciaalbier is gebrouwen door ambachtelijke bierbrouwerij ”Het jachtige Hert” te Sexbierum. De fles is voorzien van een uniek etiket en kost maar € 1,75 per fles of € 10,- per 6-pack.

 

Draag jij VC Zwolle een warm hart toe? Wil jij deze zomer tijdens een barbecue of feestje genieten van een overheerlijk biertje? Bestel dan snel de VC Zwolle SMASH! pilsener.

 

Klik hier voor het bestelformulier: Bestelformulier VC Zwolle SMASH Pilsener  opsturen naar bieractie@vczwolle.nl  of morgen afgeven aan Heren 2 in het Landstede Sportcentrum