Binnenpret & Buitenspelen

Zaalvolleybal weer mogelijk tot 10 juli –

Buitenvolleybal blijft doorgaan tot 10 juli –

Door de versoepelingen van de coronamaatregelen is het vanaf maandag 7 juni weer mogelijk in het Landstede Sportcentrum te trainen. Natuurlijk wel met inachtneming van de regels van het Coronaprotocol van ons Landstede Sportcentrum.

Het bestuur stelt teams graag in staat – in de nieuwe teamsamenstelling – voor de zomer nog samen te trainen als voorbereiding op het nieuwe seizoen.

Het bestuur gaat ervan uit dat alle teams/groepen de komende weken nog binnen gaan trainen.

Maakt een team daar geen gebruik van dan moet de trainer/coach/aanvoerder dit deze week – dus voor 5 juni – doorgeven aan communicatie@vczwolle.nl . Daarmee kunnen we de besparen op de huur van de velden.

Het bestaande trainingsschema blijft geldig (staat op onze site) http://vczwolle.nl

Omdat er met veel animo op gras en in het zand gevolleybald wordt, heeft het bestuur besloten dat ook tot 10 juli te faciliteren.

Belangrijk!

Teams/ groepen die buiten willen blijven volleyballen, dienen dit deze week eveneens door te geven aan communicatie@vczwolle.nl
—————————————————————–

Het Coronaprotocol staat op de site VCZwolle.nl http://vczwolle.nl

Spelers moeten 15 minuten voor de training aanwezig zijn. De trainer (bij zijn afwezigheid de aanvoerder/ aanvoerster) dient vooraf de gezondheidscheck uit te voeren. Zonder deze check mag een team niet de zaal in!