Clinic 20 juni zorgt voor 200% plezier

Een lekker zonnetje, een blauwe hemel en mals groen gras bij ons Landstede Sportcentrum: meer dan 50 jonge en oudere volleyballiefhebbers, begeleidt door staf en spelers van Heren 1 en Dames 1 en 2, genoten onder Ideale omstandigheden met 100 % inspiratie, talent en inzet van een daverende clinic. Met als resultaat 200 % plezier.

Onder de deskundige leiding van onder meer hoofdtrainer Michael Schunselaar (H1) en hoofdblokkers Marianne en Jan-Willem het Lam (DS1 en H1) werden op drie velden alle facetten van het spel doorgenomen. Het was wonderbaarlijk om te zien hoe snel de enthousiaste groep de aanwijzingen tot zich nam en flinke vorderingen maakte bij het smashen, passen en verdedigen.

Vooral het soepele bewegingsverloop van de allerjongste generatie wekte bewondering en enthousiasme op bij de begeleiders uit onze topteams. Deze talenten van de toekomst hebben zo te zien geen enkele last gehad van de coronaquarantaine en zich door het vele buitenspelen prima ontwikkeld.

De clinic werd afgesloten met enkele fanatieke oefenpotjes waarin met prachtige aanvallen en acrobatische reddingen een hoog niveau werd gehaald.

Met dank aan Ton en alle vrijwilligers voor de perfecte organisatie in het nieuwe normaal.