Dames 1 gaat live

Ons Dames 1 gaat weer live –  Zaterdagmiddag 30 januari 2021 – 15:30 uur

 Livestream  

 DJOPZZ Regio Zwolle – Talentteam 

 

Voor de tweede keer kunnen we ons nieuwe Dames 1 in actie zien. Door de lockdown natuurlijk niet in levenden lijve in ons Landstede Sportcentrum maar wel via een livestream. Google even op Nevobo en “Livestream Dames” en klik door naar de livestream.https://www.volleybal.nl/competitie/wedstrijd/ED-FC/nationale-competitie?activetab=livestream

Met twee winstpartijen zijn onze lange vrouwen prima aan de halve competitie begonnen. Daarna volgde jammer genoeg een offday tegen Apollo 8. Tegen de gedoodverfde kampioen Sliedrecht Sport wisten de dames van coach Eric Meijer de winst in de 1e set niet het gewenste vervolg te geven. Ondanks prima spel met geweldige verdedigende acties, moest Regio Zwolle zich in Sliedrecht in de volgende drie sets gewonnen geven.

Voor het behalen van de finalepoule moet a.s. zaterdag het talententeam van de Nevobo met lege handen teruggestuurd worden naar hun bubble in Papendal. De ervaring leert dat dat alleen gaat lukken als die lange meisjes direct vanaf de start met een moeilijke service onder druk worden gezet.  Als de bekende trainer/(en bonds) coach Avitlal Selinger (foto) gedwongen wordt wisselspelers in te zetten, valt het vertrouwen bij de jonge talenten nog wel eens weg en liggen er goede kansen voor een derde zege van ons Dames 1.

Daarmee kan Regio Zwolle een grote stap zetten naar de kampioenspoule. Maar na twee verloren wedstrijden op rij zal de ploeg van coach Eric Meijer zich tegen de talenten van Papendal moeten oprichten. Het belooft een spannende pot te worden.