Dames 1 – Peelpush

Vanavond, 26 februari 2022    –    20:00 uur    –    Landstede Sportcentrum
 
Djopzz Regio Zwolle Volleybal – Peelpush Meijel

Rectificatie

Deze week zijn er op Social Media berichten geplaats waarin leden van VC Zwolle en VV Voorsterslag werden opgeroepen om vanavond in carnavalstenue de wedstrijd Regio Zwolle – Peelpush te bezoeken. Daarmee zouden deze leden gratis toegang hebben. Ook leden die een trommel, ratel, trompet of een ander muziekinstrument bij zich hebben om onze lange dames te ondersteunen, zouden gratis naar binnen mogen.

Bovengenoemde berichten bevatten enkele onjuistheden en omissies:

  1. Alle leden van VC Zwolle en VV Voorsterslag (ook als ze niet verkleed zijn) hebben gratis toegang tot thuiswedstrijden van Djopzz Regio Zwolle Volleybal.
  2. Het lidmaatschap moet aangetoond worden met de QR-code (niet de Corona code) die begin van het seizoen aangevraagd kon worden.

Graag tot ziens bij deze spannende wedstrijd tussen de nummers 5 en 8 van de Eredivisie. Beide ploegen zijn immers in goeden doen. Regio Zwolle heeft zich langzamerhand hersteld van de coronadip en heeft de laatste twee wedstrijden met energiek en attractief spel gewonnen. Ook het Limburgse Peelpush heeft de laatste twee wedstrijden gewonnen. Afgelopen dinsdag werd in Rotterdam een knappe 1-3 overwinning op ARBO FAST behaald.

Traditiegetrouw leveren de wedstrijden tussen de Zwolse dames en de speelsters uit Kieveloeëte Riek (Meijel) spannende gevechten op. Opvallend daarbij is dat de ploeg die de eerste set verliest, zich in de loop van de match vaak sterk verbetert, waardoor het publiek, dat vanavond eindelijk weer fysiek aanwezig kan zijn, steevast kan genieten van lange en spectaculaire rally’s.

Graag tot ziens – ook in uw gewone kloffie bent u van harte welkom!