Dames 4 KAMPIOEN !!

“De dag die je wist dat zou komen”, het lang verwacht kampioenschap voor Dames 4 werd afgelopen zaterdag werkelijkheid. Door opnieuw, zoals zo vaak, met 4 – 0 te winnen, werd geheel volgens precieze planning op de laatste thuiswedstrijddag en op de dag van het VC Zwolle Eindfeest, het kampioenschap van de Promotieklasse D binnengeslagen.

 

Dit succesvolle team heeft vanaf wedstrijddag één de ranglijst aangevoerd. Met nog een wedstrijd voor de boeg, is er maar twee keer, steeds met 2 – 3, verloren. De andere 19 wedstrijden werden allemaal gewonnen waarvan er maar liefst 15 keer de maximale score van 4 – 0 werd behaald.

Het hele jaar heeft deze enthousiaste ploeg van trainer/coach Boy Soentpiet en manager Pauline de ranglijst aangevoerd. Het grootste gevaar op het missen van het kampioenschap kwam nu eens niet van de tegenstanders. Die werden week in week uit met ijzeren regelmaat verslagen. Ongewenste blessures en gewenste zwangerschappen lagen op de loer om een spaak in het wiel te steken. Het geluk (jammer) en de schade (gelukkig) bleven beperkt waardoor het team afgelopen zaterdag al aan de champagne kon. Nogmaals onze felicitaties.