Een vereniging ben je SAMEN(komst)

Een vereniging ben je SAMEN (KOMST)

Dinsdag 28 september a.s. – 19:45 uur

Landstede Sportcentrum

 

Het bestuur is blij dat de brandbrief met de aankondiging van deze vergadering om nieuw kader te werven al een aantal enthousiaste reacties heeft opgeleverd. Een aantal Leden, oud-leden en ouders van jeugdleden heeft spontaan hulp en advies aangeboden.

 

Een goed begin is het halve werk

Het bestuur rekent op een massale opkomst van leden, ouders van jeugdleden en iedereen die VC Zwolle een goed hart toedraagt.

 

Hieronder kunnen jullie een organogram vinden met het overzicht van alle werkzaamheden om VC Zwolle optimaal te kunnen laten draaien. Gelukkig zijn verscheidende taken al wel degelijk ingevuld. Het bestuur wil eenieder de mogelijkheid geven om binnen zijn/haar interesse een steentje bij te kunnen dragen.

Mocht je desondanks verhinderd zijn dan vragen we je aan te geven wat jij als vrijwilliger bij wilt dragen aan het voortbestaan van onze vereniging.

Hieronder staat een overzicht van functies en taken waarvoor we vrijwilligers nodig hebben.  Afmeldingen voor de vergadering aan  communicatie@vczwolle.nl

Bij deze afmelding dien je aan te geven op welk onderwerp je interesse hebt om een steentje bij te dragen.

Op deze avond vervallen alle trainingen en gaan we samenwerken aan de toekomst van VC Zwolle (Jongens en Herenteams die aan VV Voorsterslag gerelateerd zijn, trainen wel)

Graag tot ziens op dinsdag 28 september

 

Het bestuur

 

 

Klik hier voor het Organogram en het Overzicht van taken & functies

VC-Zwolle openstaande acties