Grote clubactie 2021

 

De Grote Clubactie gaat weer van start!

De landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie is gestart. Ook wij doen mee en we willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Een lot kost €3,- per stuk, waarvan 80% (dus €2,40 per lot) direct naar onze clubkas gaat. Hier kunnen we bijvoorbeeld leuke (jeugd)activiteiten van organiseren.

 

Winkans 1 op 10!

Lotenkopers maken kans op vele prijzen. Misschien wint één van onze kopers wel de hoofdprijs van €100.000,-. Er zijn meer dan 300.000 prijzen te winnen.

 

Verkoopboekje met QR-code

Het verkoopboekje is dit jaar uitgebreid met een extra optie. Kopers kunnen ook met hun telefoon een lot kopen door de QR-code in of op de voorkant van het verkoopboekje te scannen en vervolgens bij ‘vereniging’ VC Zwolle te selecteren. Het invullen van de eenmalige machtiging werkt ook nog steeds.

 

We doen het samen

We gaan er met z’n allen vol voor en hopen zo veel mogelijk geld voor de club op te halen met behulp van de steun van familie, vrienden en mensen uit de omgeving! Juist nu kunnen we die extra steun goed gebruiken.

 

De verkoopboekjes zullen deze week voorafgaand of na afloop van de training uitgedeeld worden. De verkoopboekjes worden tussen 8 en 19 november weer opgehaald op een trainingsavond. Bij vragen kan contact opgenomen worden Yvonne Klompen (Dames 2) via 06 – 344 11 004.

 

Heel veel succes met de verkoop!