High Five voor DS 1

 

 

Zaterdag 20 november – Landstede Sportcentrum – 20:00 uur

 
   Djopzz Regio Zwolle Volleybal – Voltena

 

 

High Five    

Jullie waren er vast zo graag bij geweest! Bij je favoriete team maar natuurlijk vooral ook bij ons Dames 1 (Djopzz Regio Volleybal Zwolle). A.s. zaterdag kunnen onze lange dames zo maar voor de vijfde keer op rij winnen. Nu moeten we ze in deze Lockdown een High Five geven via de livestream –http://www.volleybal.nl/competitie/wedstrijd/ED-JN/nationale-competitie?activetab=livestream

De vrouwen van trainer/coach Eric Meijer zitten is een mooie flow. De laatste vier wedstrijden werden gewonnen en daarin zijn maar twee sets nipt (21 en 24) verloren. Tegen eredivisiedebutant Voltena zijn er alle kansen om de vijfde winst op rij te halen. De naam Voltena is een samensmelting van ‘Volleybal in de regio Land van Altena’. In 2012 zijn enkele dorpsverenigingen samengegaan en vormen sindsdien een sterke regionale volleybalvereniging met Werkendam (Noord- Brabant) als thuisbasis. De ploeg speelt enorm enthousiast en wist al twee keer te winnen van de gerenommeerde eredivisieploegen Eurosped en Set-Up `65.

Stay in the flow

Iedereen die ooit competitie heeft gespeeld, weet hoe lastig het is in the flow te blijven: onderschatting van de volgende tegenstander ligt op de loer, de bereidheid om voor elke bal te gaan, ebt bij blijvend succes – onbedoeld – wel eens weg en soms wint de overmoed om een mooie combinatie te showen het van de efficiëntie om een set snel af te maken. Als Regio Zwolle die fouten niet maakt, de enkel van Daantje (foto) heel blijft, is er alle kans dat we via de livestream van een nieuwe overwinning en een verdere stap omhoog naar de kampioenpoule kunnen genieten.