Koop je loten voor de Grote Clubactie

Vanaf deze week verkopen onze jeugdleden loten van de Grote Clubactie, de grootste jaarlijkse Sportloterij van Nederland. Voor maar drie euro per lot maak je kans op de hoofdprijs van € 100.000, -, nog veel meer aantrekkelijke geldprijzen, auto`s, fietsen en vakanties. Met de aankoop van je lot steun je VC Zwolle omdat maar liefst 80 % van de opbrengst van de Grote Clubactie aan de jeugdteams van onze vereniging, ten goede komt.

 

Steun VC Zwolle en koop je loten!

GROTE CLUBACTIE PRIJS VALT IN ZWOLLE !

 

Dat is althans de uitkomst van de precieze voorspelling die onze verenigingsastrologe mw. Meike Podt – Van Santen (van de klassieke school), heeft opgesteld op basis van de stand van de planeten, de geboortedata van onze leden en een aanname van de aangekochte loten. Optimistisch als ze is gaat Meike er van uit dat onze leden de vereniging ruimhartig zullen gaan steunen en dat er per lid gemiddeld 3.7 lot zal worden gekocht.

Meike is astrologe van de klassieke school maar dat is voor haar geen beletsel om niet met de nieuwste datatechnieken te werken. Zorgvuldig heeft ze alle geboortedatums van onze leden in een database met een Cross-point array-structuur ingebracht.

Met behulp van haar computer is Meike nu eenvoudig in staat de geboortedatums te spiegelen met de stand van de planeten. Als er voldoende loten verkocht worden, ontstaat er een zodanig gelukkig gesternte voor de loting dat op de trekkingsdatum, 12 december a.s., de Grote Club Actie Prijs niet aan Zwolle voorbij kan gaan. Om de prognose te verfijnen heeft Meike gekeken naar de Ascendant, de Midhemel, de Zon, de Maan en het Pars Fortuna. Deze zijn bepalend voor de gebeurtenissen in casu hier dus uitslag van de loting van Grote Club Actie.

De planeten die de goddelijke energie van de dierenriemtekens (= de hemelse huizen) naar de aarde brengen, staan voor Zwolle dan in dermate gunstige stand dat ER SPRAKE IS VAN EEN OPTIMALE WINSTMAXIMALISATIE.

 

OVER MEIKE

Mw. Meike Podt – van Santen, astroloog van de klassieke school. Meike bracht vier jaar door in een kluizenaarsklooster. Zij is hysterica, International NLP trainer en heeft een astrologische praktijk in Zwolle. Ze is auteur van: ‘Naar het hart van mijn ziel’ en ’De overweldigende stilte’ en geeft stilteretraites (de contemplaties).