Kwartetten met Dames 1

Morgenavond  2 maart 2022    –    20:00 uur    –    Landstede Sportcentrum 


Djopzz Regio Zwolle Volleybal – Apollo 8   

 Kwartetten op woensdagavond  

 

Morgenavond wordt er gekwartet in het Landstede Sportcentrum. Djopzz Regio Zwolle Volleybal en Apollo 8 hebben allebei hun laatste drie wedstrijden gewonnen en gaan in deze Overijsselse derby uitmaken wie het kwartet van vier overwinningen op rij, vol kan maken.

Een interessante ontmoeting dus tussen twee ploegen die meteen ook zal uitwijzen welke jonge getalenteerde spelverdeelster het verst in haar ontwikkeling is. Daantje Vennik bij de Zwolse dames en Fleur Meinders (foto)  bij de lange vrouwen uit Borne, zetten bij deze ploegen met jaloersmakende techniek en gemak de lijnen uit en spelen hun aanvallers zo goed aan, dat deze eenvoudig de punten aaneen kunnen rijgen.

 

 

Regio Zwolle (nr. 5 van de ranglijst met 31 punten uit 16 wedstrijden) heeft het thuisvoordeel en de goede vorm van Daantje (foto) zeker nodig om het hogergeplaatste Apollo (nr. 3 met 35 punten uit 16), dat dit seizoen ook internationaal ervaring heeft opgedaan, tegenstand te kunnen bieden.

Aanmoedigingen van het Zwolse publiek, dat na de lockdown in steeds groter getale en met steeds meer enthousiasme, de weg naar het Landstede Sportcentrum weet te vinden, is morgenavond hard nodig.

Graag tot ziens in het Landstede Sportcentrum