Maak Dames 3 kampioen – ga mee met de Goldrushexpress

Sluit je aan bij de GOLDRUSHEXPRESS

 

a.s. vrijdag wordt Dames 3 in Assen kampioen van de 2e Divisie

Wel moet daarvoor in Assen met 4 – 0 gewonnen worden van Sudosa Dames 2. Om onze dames te steunen, organiseert de Supportersvereniging van Dames 3 een Goldrushexpress.

Het is de bedoeling dat een lange karavaan met VC Zwolle supporters a.s. vrijdagavond naar Assen vertrekt om Eveline en haar ploeg aan het kampioenschap te helpen. Het hele seizoen is Dames 3 al in een tweestrijd verwikkeld met Dash Vorden. Die ploeg staat met nog één wedstrijd te spelen maar één puntje achter op de VC Zwolle Dames 3. Dat houdt in dat ons Dames 3 met een 4 – 0 winst onbereikbaar wordt voor Dash en dat het kampioenschap binnen is.

Geef je nu op voor de Goldrushexpress.

A.s. vrijdag, 12 april, vertrekken we om 18:30 uur met zijn allen in een lange karavaan vanaf het Landstede Sportcentrum naar Sporthal De Timp in Assen. De wedstrijd begint om 20:00 uur.

Geef bij je opgave even aan of je zelf de beschikking hebt over een auto, hoeveel supporters er nog met je mee kunnen, of dat je graag als passagier mee wil rijden met een andere deelnemer. Je aanmelding moet voor donderdag 11 april, 16:00 uur binnen zijn. Dit, mede in verband met het definitief regelen van de verzekering voor inzittende supporters en de de definitieve vergunning om in colonne naar Assen te rijden.

Opgeven via: goldrushexpress@vczwolle.nl

Vlaggen, ratels, toeters e.d. meenemen!!