Maak de droom van Tobias waar

Om geld op te halen voor de Tobias Sybesma Foundation kunnen er a.s. zaterdag plastic flessen ingeleverd worden bij de entree van het Landstede Sportcentrum. Het geld wat hiermee wordt opgehaald wordt gebruikt om projecten te kunnen starten die hopelijk kunnen leiden tot een succesvolle behandeling van hersenstamkanker.

Help mee met de Droom van Tobias

Bericht van de Tobias Sybesma Foundation

 

Het is vandaag, 28 november, feest. Nou ja… dat zou het moeten zijn.

Maar dat is het niet. Het is zo’n dag waarop je heel diep in moet ademen. En uitademen.

Een speciale dag.   Tobias wilde graag 12 jaar worden. En dat lukte. Twee jaar geleden. Een verlanglijstje had hij niet (“…wat wil ik nou nog hebben?”).

 

Maar die laatste verjaardag kwamen er minimaal 40.000 kaarten door de brievenbus.  En een vrachtauto vol ballonnen. Donuts. Bioscoopbonnen. Geld. Tekeningen. Een megagrote slagroomtaart mét kersen. Donald Duckjes. Knuffels. Bloemen. Een onuitputtelijke stroom van liefde.

 

Droom

 

En het past op z’n verjaardag. Om iets terug te doen. En vooral om zíjn droom kracht bij te zetten. Dat niemand meer hoeft te sterven aan hersenstamkanker.

Samen met z’n vrienden en vriendinnen hebben we er een mooie video van gemaakt. Heel bijzonder. Ik denk dat hij hier uitermate trots op zal zijn. En enthousiast, met fonkelende ogen.

 

Voor de impact    –  voor de bruis –  voor de beweging

 

En om geld op te halen, om zo projecten te kunnen starten. Om zo dichter- en dichterbij een succesvolle behandeling voor hersenstamkanker te komen.

 

Met vriendelijke groet,

 

Reitse Sybesma