Buitenvolleybal op 1.5 m is een succes

Wat jammer dat het donderdag Hemelvaart is en we niet kunnen ballen” die opmerking van de bezweette veteraan Henk S. geeft het succes van de 1e buiten-volleybal-maandag van VC Zwolle het beste weer.

Op drie velden bij het Landsteden Sportcentrum werd afgelopen maandag naar hartenlust gepast, aangevallen en verdedigd. De organisatie verliep net zo soepel als het gemak waarmee de set-up ups normaal uit de handen van Eveline en Daantje komen. De Kiss & Ride om de deelnemers af te zetten en op te halen, werd met militaire precisie gevolgd. De netten die door Sportservice Zwolle ter beschikking waren gesteld (dank hiervoor), hingen er strak bij. De ballen, die door Henk ouderwets liefdevol waren geprepareerd, werden tussendoor net zo consciëntieus ontsmet. Kortom, ook verder verliep alles conform het strenge Coronaprotocol.

De prominent aanwezige huidhonger werd goed in bedwang gehouden en High Five`s, schouderklopjes en kringgespring na weer een geslaagde actie, bleven gedisciplineerd achterwege.

Het enige verwijt dat de organisatie gemaakt kan worden is dat er geen livestream voor de thuiszittend leden, familie en supporters voorhanden was. Misschien een uitdaging voor de volgende weken!