OliebollenMIXtoernooi groot succes

Lange rally`s en heerlijke oliebollen gaven sfeer aan het Oliebollen MIX-toernooi.

VC Zwolle/Voorsterslag winnaar van eigen toernooi.

De dames van de activiteiten Cie., voornamelijk bestaande uit Dames 4, hadden afgelopen donderdag de circa 45 deelnemers perfect over de verschillende teams verdeeld waardoor er veel spannende matches ontstonden. Omdat de aanvaller netjes rekening hielden met de MIX van jeugd en verschillende niveaus, en iedereen verdedigend top was, ontstonden er in de ZBC-hal aangenaam spannende en lange rally`s. Hierdoor kwam iedereen aan de bal en oliebol.

VC Zwolle en Voorsterslag deelden de plaatsen 2 tot met 8. Het toernooi werd uiteindelijk na een spannende finale gewonnen door een mixteam van VV Voorsterslag en VC Zwolle.

Het experiment om het toernooi zonder scheidsrechter te spelen, pakte wonderwel goed uit. De VAR hoefde niet in actie te komen en zat als eerste aan de koffie en oliebollen. Iedereen vond het een geslaagd toernooi en de Activiteiten Commissie werd hartelijk bedankt voor de organisatie. Alle deelnemers hadden er begrip voor dat deze dames zelf niet in actie kwamen. Met het oog op hun toppositie – als enig topteam zijn ze Winterstopkampioen! – en ter voorkoming van blessures en zwangerschappen hebben zij een vervroegde winterstop ingesteld en is hen strikte rust opgelegd.