Op weg naar de 1/2 finale

Zaterdag 16 april   –   20:00 uur    –   Landstede Sportcentrum

 

 

       

        Djopzz Regio Zwolle Volleybal – VCN

 

Ons Dames 1 (Djopzz Regio Zwolle Volleybal) won gisteravond met overtuigende cijfers van Laudame Financials VCN. Met 25-19, 25-16 en 25-17 was de kwartfinale in Capelle aan den IJssel snel gespeeld.

De enthousiast en zelfbewust spelende lange dames van coach Eric Meijer kwamen geen moment in de problemen. Met een uitstekende Maureen van de Woude in de basis, werd in elke set vrij snel een flinke voorsprong genomen waardoor onze dames vrijuit konden spelen. Susan en Marianne timmerden er vrolijk op los en Iris legde de bal met fluwelen touch op elk vrijgelaten stukje vijandelijk veld. Daarnaast was VCN ook nog zo vriendelijk om regelmatig een netfout te scoren.

Morgenavond heeft de ploeg van trainer/coach Eric Meijer genoeg aan twee sets om zeker te zijn van een plekje in de halve finale:

 

Geniet van kiezelharde smashes, spectaculaire rally`s, atletisch verdedigen en soepele combinaties. Steun onze lange vrouwen op weg naar de halve finale om het landskampioenschap.

Graag tot ziens in ons sfeervolle Landstede Sportcentrum. Steeds meer supporters zorgen voor een gezellige en enthousiaste entourage die maakt dat ons Dames 1 elke keer weer beter presteren