Pasfoto`s en tellers gevraagd

MT – Alert    

 

Voordat jullie afreizen naar warme stranden, verre oorden of een camping op fietsafstand, sturen we een MT – Alert.

Achter de schermen wordt door het MT-team alweer hard gewerkt aan de voorbereidingen op het nieuwe seizoen. Dit team van nijvere VC Zwolle leden, die door de nieuwe privacyregeling jammer genoeg hier niet met naam en toenaam bedankt kunnen worden voor hun trouwe werkzaamheden, vraagt de aandacht van VC Zwolle leden voor het volgende MT – Alert:

 

Pasfoto`s                  

 

Van de jeugdleden en senioren wedstrijd spelers en speelsters, waarvan de spelerspas verloopt en waarvan de huidige pasfoto niet meer lijkt, moet er een nieuwe foto voor 1 juli aangeleverd worden! (Digitaal naar ledenadministratie@vczwolle.nl)

Bij te late aanlevering van een recentere foto zal niet opnieuw een spelerspas gemaakt worden. Pas bij een verlopen spelerspas of bij een duplicaat zal de nieuwe pasfoto gebruikt worden.

Met vriendelijke groet,

Marcella Tijssen-Habers

 

Tellers gevraagd voor onze eredivisieteams

 

Wij zijn opzoek naar twee tellers die handig zijn met de pc en het leuk lijkt om in een team van 3 à 4 personen mee te draaien om de wedstrijden van Dames 1 & Heren 1 te tellen met de E-score op de pc. Dit is wel een iets ander elektronische telformulier dan het bekende DWF (dat verder bij de vereniging gebruikt wordt met de wedstrijden).

Je volgt de wedstrijd van dichtbij en houdt bij wie de serve heeft, voor wie de libero er in/uit gaat en samen met de 2e scheidsrechter en het jurylid zorg je ervoor dat de wissels correct verlopen.

Als er mensen zijn die hier iets meer van willen weten/interesse in hebben kunnen contact met mij opnemen.

Met vriendelijke groet,

Truida Huisjes-Slot

Mijn telefoonnummer is: 038-4217472

Mailadres is::GHHS53@hotmail.com