Rabo Clubsupportactie: Stem op Regio Zwolle Volleybal

De Rabobank IJsseldelta stelt dit jaar € 110.000, – beschikbaar voor de Rabo ClubSupport actie. Daarmee investeert de RABO Bank als coöperatieve bank een deel van de winst in lokale clubs en verenigingen. De klanten van de Rabobank bepalen op basis van het verdelen van de stemmen welke vereniging welk bedrag ontvangt. Daarmee wordt in feite niet de klant koning maar de club!

 

Een vereniging of stichting kan één keer per jaar een financiële bijdrage ontvangen van Rabobank IJsseldelta. VC Zwolle zelf heeft in 2019 al deelgenomen aan een RABO-sponsoractie. Daarom kan onze vereniging dit jaar niet meer niet deelnemen aan Rabo ClubSupport.  

Stem op Regio Zwolle Volleybal 

Ons eerste damesteam debuteerde vijf seizoenen geleden in de Eredivisie. In het tweede Eredivisie seizoen zijn de dames verder gegaan onder de naam Stichting Regio Zwolle Volleybal.

Speelsters, staf en het bestuur van Regio Zwolle Volleybal willen aankomend seizoen bij de top drie van Nederland eindigen!

Vanuit Regio Zwolle Volleybal wordt, in samenwerking met partners uit de regio, gewerkt aan een duurzaam topsport- en breedtesport klimaat. Voor de talentontwikkeling is de relatie vanuit Regio Zwolle Volleybal met het Center for Sports and Education en de regionale volleybalclubs van groot belang. Door mee te doen aan de Rabo ClubSupport actie krijgt ons vlaggenschip extra financiële middelen om met clinics, Meet & Greet bij wedstrijden en andere acties het volleybal in Zwolle en de regio te stimuleren.
 

  • Elke klant mag 5 stemmen uitbrengen op de verenigingen en stichtingen, waarvan er maximaal 2 op dezelfde vereniging/stichting mag worden uitgebracht. De stemperiode loopt van 27 september tot en met 11 oktober 2019.
  • Jouw unieke stemcode onthoudt op welke vereniging/stichting je je stem(men) hebt uitgebracht.
  • Tot en met 11 oktober 2019 kun je je stem uitbrengen of wijzigen.

Wij rekenen op jullie stemmen en natuurlijk ook op die van je familie, buurman, bekende enz. Hartelijk dank en graag tot ziens bij onze eerste thuiswedstrijd:

     Zaterdagavond 12 oktober a.s. – 20:00 uur – Landstede Sportcentrum

                Regio Zwolle Volleybal – Nevobo TalentTeam