Sportcafé Sportcentrum gerenoveerd

Ingezonden mededeling

Openingstijden en assortiment uitgebreid

Afgelopen maanden heeft het Sportcafé van het Landstede Sportcentrum – Theater van de Sport, een complete make-over gehad. Meest in het oog springend is de lange bar met achterwand over de volle breedte van het Sportcafé. Hierdoor is meer ruimte ontstaan voor de gasten, wat vooral prettig is bij grote drukte. Verder beschikt het Sportcafé nu ook over een kleine keuken en een magazijn.

Receptie verplaatst, inzet studenten

Het Sportcafé is niet alleen verbouwd, het heeft ook een nieuwe functie gekregen: de receptie van het sportcentrum is hier namelijk naar toe verplaatst. Daarmee zijn de openingstijden van het Sportcafé ook uitgebreid. Voortaan is het café vanaf 08.30 uur de hele dag geopend voor een vers gezet kopje koffie of thee. Gasten worden verwelkomd door de gastvrouw van het Landstede Sportcentrum en, vanaf eind oktober, door studenten van Sport & Bewegen. Dus wil je gasten ontvangen in de sportieve sfeer van het Landstede Sportcentrum, dan ben je van harte welkom.

Ook lunch en diner

Met de verruiming van de openingstijden en de toevoeging van een keukentje is het vanaf eind oktober ook mogelijk om te lunchen in het Sportcafé. Het aanbod bestaat uit tosti’s, belegde boterhammen, een salade en een soep van de dag. ’s Avonds zal er een wisselende daghap worden geserveerd. Als je dus over moet werken en je wilt wat eten, kun je hiervoor ’s avonds in het Sportcafé terecht.

 

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag van 08.30 uur tot 00.00 uur, tijdens de schoolvakanties gelden afwijkende openingstijden!

Zaterdag en zondag: vanaf een uur voor aanvang van de eerste wedstrijd of training tot een uur na afloop van de laatste wedstrijd.