Steun VC Zwolle en koop met je team een Superlot!

Steun VC Zwolle en koop met je team een Superlot!

 

In september is de Grote Clubactie van start gegaan. VC Zwolle doet ook mee en natuurlijk willen we zoveel mogelijk loten verkopen. De jeugdleden zijn al volop bezig om loten te verkopen en daar zijn we ontzettend blij mee! Naast de reguliere loten kunnen ook de seniorenteams hun bijdrage leveren door een Superlot te kopen.

 

Een Superlot vertegenwoordigt 50 loten en heeft een waarde van € 150,- waarvan 80% (€ 120,-) naar onze vereniging gaat. Help ons om zo veel mogelijk geld op te halen voor onze club door met je (senioren)team een Superlot te kopen en maak kans op mooie prijzen.

 

Met de aanschaf van 50 loten maak je als team 50 keer kans op mooie prijzen uit de Grote Clubactieloterij.  Door de aankoop van een Superlot maken wij bovendien kans op € 5.000,- extra voor onze clubkas! Koop daarom uiterlijk 20 november een Superlot door onderstaande QR-code te scannen of naar clubactie.nl/superlotkopen te gaan.

 

We gaan voor een geweldig resultaat en hopen op jouw steun. Jouw inzet is goud waard! Je kunt contact opnemen met Sanne Verweij (06-41410468) of Yvonne Klompen (06-34411004) uit Dames 2 voor meer informatie.