Superzaterdag 6 oktober

Première Superzaterdag – Landstede Sportcentrum –

a.s. zaterdag, 6 oktober, is het eindelijk zover. Na maanden voorbereiding met intensieve trainingen en ettelijke oefenwedstrijden spelen ons Dames 1 (Regio Zwolle Volleybal) en Heren 1 (Coniche Topvolleybal Zwolle) voor het eerst weer om `t eggie.

Terwijl bijna alle VC Zwolle teams een uitwedstrijd spelen, beginnen beide teams weer heel gretig aan de competitie. Om 17:00 uur bijt Heren 1 het spits af tegen Zaanstad, dat zich in het afgelopen seizoen nipt in de eredivisie handhaafde na een spectaculaire laatste wedstrijd in de play-outs tegen Inter Rijswijk. Zijn beide teams in staat een plekje in de kampioenpoule te bemachtigen? Of gaan ze vechten om lijfsbehoud?

 

 

17:00 UUR – LANDSTEDE SPORTCENRUM

           Coniche Topvolleybal Zwolle – Zaanstad

 

Tegen Zaanstad dat evenals Coniche een aantal nieuwe spelers moet inpassen, liggen er goede kansen om de competitie goed te beginnen. Maar, onze lange mannen moeten dan wel het thuisvoordeel kunnen benutten. Dat kan niet zonder de steun van het trouwe thuispubliek.

Tot ziens in het Landstede Sportcentrum!

Om 20: 00 uur staat ons Dames 1 van trainer/coach Wilfried Groothuis in de startblokken om de jonge talenten van de Nevobo direct te confronteren met de harde wetten van de eredivisie: elke fout moet direct afgestraft worden. Omdat de talenten minder ervaring hebben dan onze dames, verwachten we zonder meer een klinkende overwinning! Beleef het mee, geniet van een spannende strijd en steun ons Dames 1.

 

 

20:00 UUR – LANDSTEDE SPORTCENTRUM

             Regio Zwolle Volleybal – Talentteam

 

 

Drie op een rij    

Voorafje van de eredivisiematches is de wedstijd

14:30 UUR – LANDSTEDE SPORTCENTRUM

Voorsterslag/VC Zwolle HS 2 – Sudosa Assen 2

“Ik leg graag een beetje druk op mijn ploeg” zegt coach trainer Martin Grob van Heren 2 als er naar de kansen op een derde overwinning op rij wordt gevraagd. Zijn ploeg is de competitie goed begonnen en hij vraagt opnieuw een overwinning van zijn ploeg. In korte tijd is er een nieuw hecht team geformeerd, dat bij winst zo maar door kan stoten naar de top van de tweede divisie. Met jullie steun kan het thuisvoordeel gunstig uitpakken voor deze sympathieke ploeg!