Superzaterdag; Steun de Tobias Sybesma Foundation

a.s. zaterdag, 22 december, is de laatste SUPERZATERDAG van het jaar

 

17:00 uur  Coniche Topvolleybal – Lycurgus

 

20:00 uur  Regio Zwolle Volleybal – Fast Flamingo`s

 

En dat moet een bijzondere SUPERZATERDAG worden. In ons Landstede Sportcentrum staat de wedstrijd tegen landskampioen Abiant Lycurgus namelijk geheel in het teken van de Tobias Sybesma Foundation.

Onze Tobias overleed op 31 juli van dit jaar op 12-jarige leeftijd aan de gevolgen van hersenstamkanker. Hij was de grondlegger van de Tobias Sybesma Foundation:

“Tobias wilde prof volleyballer worden. Eerst bij Zwolle, waar hij actief was in de C1, en daarna in Italië. De hersenstamkanker deed die droom abrupt stoppen. Hij had nog een droom, of beter gezegd: een wens. Hij hoopte dat er na hem geen kinderen meer zouden overlijden aan de gevolgen van hersenstamkanker”, aldus aanvoerder Jelle Hilarius van Heren 1.

Dit team is sinds dit seizoen officieel ambassadeur van de Tobias Sybesma Foundation. Vorig jaar stonden we tijdens de wedstrijd tegen Abiant Lycurgus ook al stil bij Tobias, die toen nog aanwezig was. Ook dit jaar willen we er een bijzondere avond van maken

uitnodiging  

 

Uitnodiging van Reitse Sybesma  

 

Ja iets episch dus.

Je bent uitgenodigd.

 

Voor zaterdag 22 december 2018. Aanstaande zaterdag 17.00 uur, hoor ik je denken? “Yep, aanstaande zaterdag 17.00 uur, hoor je mij zeggen.”

Op dat moment start de volleybalwedstrijd tussen Coníche Topvolleybal Zwolle en Abiant Lycurgus uit Groningen. Dat is een episch potje. En dát komt door vorig jaar.

2018: voor de wedstrijd Coniche – Lycurgus

 

Dit seizoen is er weer een Zwolle tegen Groningen. Iets bijzonders dus.

 

Tobias is daar niet meer bij. En ondanks dat hij er niet bij is, gaan we van díe wedstrijd iets bijzonders maken. Het is op de plek waar hij van droomde. Het is de setting waar hij van droomde.

 

Epische loterij

 

 

Volleybal dus. Tobias hield van shirtjes. Epische shirtjes. Hij staat zelf op een episch shirt.

 

Maar hij verzamelde ook. Speciaal voor deze wedstrijd hebben we bijzondere prijzen én shirts. Topteams uit heel Europa hebben een shirt (al dan niet met handtekeningen) gedoneerd.

 

En heb je niks met die shirts? Geeft niets. Genoeg andere mooie prijzen. Zoals een verblijf van 1 week op Sardinië voor twee personen (accommodatie, dus exclusief reis of andere bijkomende kosten).

 

De opbrengst van die loterij gaat geheel naar de Tobias Sybesma Foundation.

 

En weet je waar ik op hoop? Dat je komt. Dat je iemand meeneemt. Of meerdere. Dat je lootjes koopt. Het liefst meerdere.

 

Heb je al zo’n episch shirt? Trek hem aan naar de wedstrijd (bij 6 lootjes én shirt krijg je een lot gratis).

 

Wil je zo’n episch shirt? Koop er zaterdag eentje bij de wedstrijd. Maar wees er snel bij, want op = op.

 

En o ja…. vorig jaar rond deze tijd stuurde ik deze mail over kerstliedjes. En over kerst samen vieren. Driemaal raden welk liedje ook gedraaid wordt door de DJ. En als je denkt, ik wil de mail door sturen naar vrienden die ook mooi kunnen komen…. Be my guest. #Yes.

 

We zien elkaar zaterdag.

 

Reitse Sybesma

 

De toegang tot de wedstrijd tussen Topvolleybal Zwolle en Lycurgus is gratis.

 

 

 

 

De laatste wedstrijden van 2018 staan op het programma! Na de wedstrijd van Coníche Topvolleybal Zwolle, die in het teken staat van Tobias Sybesma foundation, zijn wij aan de beurt!!

20:00 uur

                   Regio Zwolle Volleybal – Fast Flamingo`s

Sluiten we het jaar af met een overwinning?!   Toegang is gratis, BE THERE 🔴⚫