Teamindeling Jeugd

Beste jeugdleden (en ouders) van vv Voorsterslag / Vc Zwolle,

Het seizoen zit erop, de prijzen zijn verdeeld, de competitie is aan zijn eind gekomen. We zijn erg tevreden met de behaalde resultaten en met jullie inzet. Bedankt daarvoor. Ook de trainers en coaches wil ik hierbij bedanken voor hun inzet. Zonder deze (veelal ouders) zou er geen volleybal mogelijk zijn.

Ter voorbereiding op het volgende seizoen heb ik de volgende opmerkingen:

De voorlopige teamindeling voor 2018-2019. Deze teamindeling is zeker nog niet definitief maar dit zal wel de basis vormen voor de trainingen de komende weken. Deze voorlopige teamindeling is samen met jullie trainers / coaches zorgvuldig samengesteld. We vertrouwen er dan ook op dat een ieder zich hierin kan vinden.

Een overzicht van de trainingstijden en trainers voor de periode na de meivakantie t/m de zomerstop komt zo spoedig mogelijk. Ik hoop in de eerste week van de meivakantie.

 

Het plaatsingstoernooi voor de JA1 en de JC1 vindt plaats op zaterdag 26 mei a.s.. Houd deze datum dus vrij in je agenda! Meer info hierover volgt zodra ik van de NEVOBO meer hoor.  De teams JB1, JC2 en JC3 spelen geen plaatsingstoernooi.

De jongens uit het huidige JA1 die volgend jaar (qua leeftijd) naar de senioren moeten krijgen ook deze e-mail. Jullie namen staan dus niet meer in de lijsten van één van deze jeugdteams. De TC zal met jullie contact opnemen over volgend seizoen. Graag wel het evaluatieformulier invullen.

Ik hoop jullie middels dit bericht voldoende te hebben geïnformeerd. Mocht dit niet het geval zijn dan ben ik bereikbaar middels onderstaande gegevens.

Vriendelijke groet,

Niels de With (namens de jeugdcommissie)

 

e-mail: nielsdewith.ndw@gmail

Tel: 06-18236764

 

Klik hier:

Voorlopige indeling meisjes VC Zwolle 25-4-2018                                           Voorlopige indeling jongens vv Voorsterslag Vc Zwolle 25 april