Teamindeling Jongens-/Herenlijn

Klik op de blauwe aanhef om de bijlagen te openen.

 

Bijlage Teamindeling Heren 2021-2022 voorlopige teamindeling heren-jongenslijn

 

Bijlage Teamindeling Jongens 2021-2022 voorlopige teamindeling alleen jongenslijn

 

Bijlage Veldplanning Het Anker nwe zaalschema Anker 2020-21 tot einde

 

Bijlage Veldplanning Pelikaan Pelikaan veldplanning – V2.2

 

 

Beste leden van VV Voorsterslag/ VC Zwolle,

 

Wat is het balen dat we afgelopen seizoen zo weinig van onze favoriete sport hebben kunnen genieten. Fijn dat we de komende tijd tot de vakantieperiode kunnen doortrainen. Als TC zijn we trots en dankbaar voor de creatieve inzet van onze besturen en trainers. En we vinden het superfijn om te zien dat de meeste van onze leden komend seizoen lid blijven!

Samen met de trainers hebben we als TC de afgelopen periode intensief overlegd over de teamindeling voor het komend seizoen. Een bijzonder lastige opgave, omdat we dit seizoen erg weinig van de spelers hebben kunnen zien in wedstrijden en/of tijdens trainingen in de zaal. Toch moeten we een voorlopige teamindeling maken.

Bij deze voorlopige teamindeling (zie bijlagen hierboven) is gekeken naar leeftijd, niveau en de wensen van spelers. Uiteraard is de indeling met de grootst mogelijke zorg en zo evenwichtig mogelijk gedaan, maar het is helaas niet altijd mogelijk om ieders wens in te willigen.

 

Bovenstaande teamindelingen is een voorlopige indeling en kan dus nog wijzigen. Mochten we nog wijzigingen doorvoeren, dan zullen we dat met de betrokken speler(s) afstemmen.

 

Een aanvullende mededeling voor wat betreft de Herenlijn:

Voor Heren 1 zijn we nog druk op zoek naar een ervaren spelverdeler.

Weet jij iemand die kan en wil? Laat het ons weten! 

 

 

 

In het besef dat een aantal teams uit wel erg veel spelers bestaat en we elke speler natuurlijk genoeg speeltijd tijdens wedstrijden en persoonlijke groei in het volleybal gunnen, wordt er nog gekeken of er een extra herenteam in de promotieklasse kan worden ingeschreven.

 

Een aanvullende mededeling voor wat betreft de Jongenslijn:

 

Een aantal jeugdspelers zal ondanks hun leeftijd nog niet de overstap naar de Heren maken, omdat het niveauverschil op dit moment nog te groot is. In onderling overleg met de betreffende spelers is besloten om hen komend seizoen als dispensatiespelers nog een jaar in de jeugd te houden.

 

Voorlopig worden de jeugdtrainingen getraind door: Henk Jan Kwant (JA1&2), Jacco Albers/Victor de Heij (JC1) en Ruben Bril (JC2).

 

Voor zowel de spelers van JA1 als JA2, in de voorlopige indeling, geldt dat we beide teams nog een paar keer samen laten trainen voor de definitieve indeling. In eerste aanleg zal dit zijn op dinsdagavond van 19.00 tot 20.30 uur in de zaal (locatie volgt) en op donderdag trainen ze dan volgens het buitenrooster bij de Pelikaan. Zodra er meer duidelijkheid is over de daadwerkelijke verdeling van de teams, worden de spelers hierover geïnformeerd.

 

Helaas zijn er op dit moment niet genoeg spelers om JC2 standaard wat ruimer in hun jas te steken. Hierdoor staat er helaas een team met slechts 6 spelers op papier. Enerzijds is dit natuurlijk prachtig, want alle spelers hebben optimale speeltijd. Anderzijds is dit natuurlijk wel heel krap. We vertrouwen er allereerst op dat er zich nog nieuwe leden gaan aanmelden die bij dit team kunnen aansluiten. Daarnaast gaan we er als verenigingen alles aan doen om hen te ondersteunen. Te denken valt aan van tijd tot tijd gezamenlijk trainen met JC1 en bij de wedstrijden vallen in principe jongens vanuit jongens CMV-5 van Voorsterslag bij toerbeurt in. Bij nood kan er een beroep gedaan worden op C-meisjes vanuit Voorsterslag & VC Zwolle en invalbeurten vanuit JC1. Hiervoor zijn de eerste contacten gelegd en het is de bedoeling om de contactpersoon van JC2 begin volgend seizoen te voorzien van enkele rechtstreekse hulplijnen.

 

Overige aandachtspunten:

 

Vanaf aankomende dinsdag (25 mei) wordt er in de nieuwe teamsamenstellingen getraind. Voor een aantal jeugdspelers onder de 18 jaar, die naar de Herenlijn overgaan, betekent dit helaas dat zij vooralsnog nog niet in de zaal kunnen trainen. In de bijlage van deze mail vinden jullie ook een nieuw trainingsschema tot het einde van dit seizoen v.w.b. de zaaltrainingen in Het Anker en het actuele buitenschema bij de Pelikaan/Landstede. Kijk allen dus even goed wanneer je waar verwacht wordt!

Op dit moment is het helaas voor volgend seizoen nog niet bekend op welke dagen en tijden de zalen beschikbaar zijn. Ook zijn nog niet alle benodigde trainers gevonden. Weet je nog iemand die training kan en wil geven (ook al is het misschien slechts 1 keer per week), dan vernemen we dat natuurlijk graag!

De definitieve teamindeling voor komend seizoen (incl. tijden, zaal en trainers) zullen we z.s.m. na 1 juli a.s. per mail naar jullie communiceren.

Eventuele vragen over de indeling of tips over beschikbare trainers kunnen worden gemaild naar het mailadres jongensvoorsterslagvczwolle@gmail.com

 

Met vriendelijke groet,

TC Jongens/Herenlijn VV Voorsterslag/ VC Zwolle

Arnoud, Erwin, Gerard, Kars, Reinold, Pascal, Robert en Simone