Teamindeling Jongens

Beste jeugdspelers en ouders,

 

Ondanks het wegvallen van de trainingen en wedstrijden door de Coronacrisis, hebben de Jeugd- en Technische Cie en trainers van VC Zwolle en VV Voorsterslag niet stilgezeten. In de afgelopen periode hebben we diverse keren met elkaar overlegd over de voorlopige teamindeling van de jongenslijn voor het komende seizoen.

 

Bij de voorlopige teamindeling (klik hier Voorlopige Teamindeling Jeugd JA-B-C (ouderversie) ) is gekeken naar leeftijd, niveau en de wensen van de spelers. Uiteraard is dit met de grootst mogelijke zorg en zo evenwichtig mogelijk gedaan, maar het is helaas niet altijd mogelijk om ieders wens in te willigen. Deze teamindeling is voorlopig en kan dus nog wijzigen. Mochten we nog wijzigingen doorvoeren, dan zullen we dat met de betrokken speler(s) afstemmen.

Het is op dit moment ook nog niet bekend op welke dagen en tijden de zalen beschikbaar zijn, tevens zijn nog niet alle benodigde trainers gevonden.

Weet je nog iemand die training kan en wil geven (ook al is het misschien slechts 1 keer per week) dan vernemen we dat natuurlijk graag!

De definitieve teamindeling (incl. tijden, zaal en trainers) zullen we z.s.m. na 1 juli a.s. per mail naar jullie communiceren.

Eventuele vragen over de indeling of tips voor beschikbare trainers kunnen worden gemaild naar onderstaande contactpersonen.

Met sportieve groet,

Hans Maarssen (bestuurslid Technische zaken VC Zwolle)

Geert Groenewold (jeugdcoördinator VV Voorsterslag),

email adres: tc-heren@vczwolle.nl