Toernooi uitnodigingen

4 tegen 4 “AH Elzinga Beach toernooi” – zaterdag 2 juni in Oosterboer

 

Damesvolleybaltoernooi 1e klasse & promotieklasse – zaterdag 8 september 2018 in Steenwijk

Ritola September Toernooi 2018. Deze is dit jaar op vrijdag 7, zaterdag 8 en zondag 9 september 2018 in Sporthal De Zwet in Zuidlaren

 

 

4 tegen 4 “AH Elzinga Beach toernooi” op zaterdag 2 juni in Oosterboer

Hieronder staat de flyer van het Beach toernooi 4 tegen 4 “AH Elzinga Beach toernooi”. Volleybalvereniging Oosterboer organiseert deze samen met BeachMe en zal plaatsvinden op 2 juni.

Zij zouden het leuk vinden als spelers vanuit VC Zwolle en Voorsterslag/ VC Zwolle meedoen en vragen ons om de flyer onder jullie te verspreiden:

20180501 uitnodiging beachtoernooi 2 juni 2018

 

Dames Volleybaltoernooi – 1e klasse & promotieklasse – Zaterdag 8 september 2018 in Steenwijk

 

Graag nodigen wij jullie damesteam(s) uit op het MV Volleybaltoernooi 2018, de 5e editie van het jaarlijkse volleybal voorbereidingstoernooi voor damesteams (1e klasse & promotieklasse)

Een gehele dag lekker volleyballen tegen teams vanuit het hele land en ondertussen ook nog eens kans maken op leuke prijzen! Geef je team snel op, want zoals ieder jaar is er plek voor 16 teams.

Bekijk hier de trailer van het MV Volleybaltoernooi 2018:

Verder vindt u hieronder alle benodigde informatie:

INFORMATIE:

Toernooi: Het MV Volleybaltoernooi is een zaalvolleybaltoernooi ter voorbereiding op het aankomende volleybalseizoen 2018-2019. Het toernooi is de gehele dag waarin damesteams zich kunnen meten met teams vanuit het hele land. Inmiddels zijn we bij veel teams al bekend, maar mocht u nog niet eerder van ons hebben gehoord, bekijk dan de trailer voor een korte impressie.

Niveau: Dit toernooi is voor Nevobo damesteams uitkomend in de 1e klasse & promotieklasse (In overleg ook Meisjes A-topklasse welke willen oefenen tussen senioren)

Wanneer: Zaterdag 8 september 2018

Waar: Sporthal de Waterwyck, Gagelsweg 25, STEENWIJK (Overijssel)

Tijden: Hal geopend vanaf 08:15, eerste wedstrijden 09:30, finales omstreeks 18:45

Wedstrijden: Ieder team speelt gegarandeerd 4 wedstrijden van ieder 2 sets, met daarna nog uitzicht op de finales.

Kosten: Per team bedragen de kosten voor deelname € 40 (details volgen na bevestiging opgave)

Teams: Maximaal kunnen er 16 teams meedoen, dus wees er snel bij, want VOL=VOL (wanneer het toernooi vol is worden teams op de reservelijst geplaatst)

LET OP: Het MV Volleybaltoernooi onderscheidt zich qua duur met andere voorbereidingstoernooien, hierdoor kunnen wij teams vanuit het hele land ontvangen.

TIP: Hou rekening met de duur d.m.v. het aantal speelsters.

Opgave: Dit kan tot uiterlijk vrijdag 31 augustus, het opgaveformulier vindt u in de bijlage.

Voorwaarden: Deze leest u onderaan het opgaveformulier.

Vragen: Heeft u een vraag? Stel deze gerust door te antwoorden op deze mail, of stuur een mail naar MVvolleybal@gmail.com. Bellen mag ook: 06-24851695 (Marius Verwoert, Organisatie)

 

Tijdens het toernooi zijn er leuke prijzen te winnen! De winnaars van het toernooi worden natuurlijk beloond, maar ook zijn er individueel leuke prijzen te winnen!

Wil jullie team zich voorbereiden door tegen teams te spelen uit andere regio’s? Of wellicht wil jullie team zich graag voorbereiden in een andere regio? Geef je dan snel op!

Je kunt je opgeven door het opgavenformulier (zie bijlage) in te vullen en te versturen naar: MVvolleybal@gmail.com

Komen jullie van ver weg en zoeken jullie mogelijkheden voor een teamuitje/teamweekend? Neem gerust contact op met onze organisatie voor de mogelijkheden.

Graag zien we jullie team(s) zaterdag 8 september in onze sporthal!

Sportieve groet,

De organisatie van het MV Volleybaltoernooi 2018

MV Volleybal Toernooi 2018 – Opgaveformulier

 

 

Ritola September Toernooi 2018. Deze is dit jaar op vrijdag 7, zaterdag 8 en zondag 9 september 2018 in Sporthal De Zwet Zuidlaren.

 

Beste sportvrienden,

De competitie van volleybalseizoen 2017/2018 zit er (bijna) weer op. Achter de schermen wordt er weer druk gewerkt aan de voorbereidingen voor het seizoen 2018/2019.

De Toernooicommissie van Volleybalvereniging Ritola is ook alweer bezig met de voorbereidingen voor het jaarlijkse Ritola September Toernooi 2018. Deze is dit jaar op vrijdag 7, zaterdag 8 en zondag 9 september 2018 in Sporthal De Zwet Zuidlaren.

In bijgaand aanmeldingsformulier kunt u lezen voor welke klasse het toernooi bestemd is.

 

Net als in voorafgaande jaren kunnen wij afhankelijk van de aanmeldingen besluiten en poule te schrappen en een extra poule van andere klasse toe te voegen.

Heeft u belangstelling om mee te doen, vul het bijgevoegde aanmeldingsformulier in en stuur hem naar toernooicommissie@ritolavolleybal.nl

Uitnodiging Ritola Toernooi 2018

 

 

Online aanmelden kan ook via onze site: http://www.ritolavolleybal.nl/activiteiten/33-2/inschrijven/

Door ervaringen van de afgelopen jaren is gebleken dat de belangstelling om mee te doen aan dit toernooi groot is, wacht daarom niet te lang met het inschrijven. Vol = Vol.

Het toernooi is ook te vinden op de toernooikalender van de Nevobo.

Namens de toernooicommissie van Volleybalvereniging Ritola het verzoek om deze uitnodiging binnen uw vereniging te verspreiden of op uw site te zetten.

Met vriendelijke groet,

Toernooicommissie Ritola,

Dick Gerssen / Oege Bergsma / Stephan Blaauw

Voor mee informatie over de vereniging Ritola kun je kijken op www.ritolavolleybal.nl