VC Zwolle Startdag in ere hersteld

VC Zwolle STARTDAG

Seizoensopening op zaterdag 5 september

Zwolle kleurt weer blauw

Bij de start van de Giro in Apeldoorn enkele jaren terug schilderde dat dorp zich roze. Net zoals het jaar daarvoor Utrecht zich bij de start van de Tour de France geheel in het geel stak. In navolging daarvan zal Zwolle zich op 5 september in onze clubkleur hullen. De lucht boven het Landstede Sportcentrum wordt met de vrijblijvende sponsoring van het KNMI straks strak blauwvingerblauw.

Jarenlang kleurde Zwolle blauw op de VC Zwolle Startdag. Vorig jaar werd gebroken met deze goede traditie omdat de hal niet beschikbaar was. Afgelopen seizoen heeft een groot aantal teams aangegeven de startdag danig te missen. Daarom is besloten om het dit seizoen dit blauwe evenement weer op de agenda te plaatsen.

We willen graag het seizoen 2020-2021 goed beginnen door zoveel mogelijk teams in ons eigen Landstede Sportcentrum oefenwedstrijden te laten spelen.

We starten in de ochtend (9:00 tot 12: 00 uur) met oefenmatches voor de jeugd en de CMV. Voor de meisjes teams A, B en C zijn er wedstrijden in het kader van een uitwisseling met volleybalvereniging Simokos uit Bovenkarspel (West-Friesland).

De seniorenteams en recreantengroepen kunnen in de middag tussen 12:00-17:00 uur een oefenwedstrijd spelen. Op de startdag zal het geheel vernieuwde 1e herenteam van Voorsterslag/ VC Zwolle zich presenteren. Zoals bekend zal dit team, waarin oud-eredivisietoppers Jelle Hilarius (foto) en Jan-Willem`t Lam terugkeren, het komende seizoen oude successen laten herleven in de 1e Divisie.

De teams die gebruik willen maken van de mogelijkheid een testmatch te spelen, zullen zelf voor een tegenstander moeten zorgen (en voor een scheidsrechter en teller). Een mooie taak voor de trainers/coaches/aanvoerders!

Geef je als team nu op en geef daarbij aan wie contactpersoon is. De aanmelding moet voor maandag 6 juli binnen zijn.
Aanmelden kan via e-mail:startdag@vczwolle.nl