VC Zwolledag – 9 september

Zwolle kleurt weer blauw

Negende van de negende: een prima dag, een prima stel

 

Vereningsastrologe Podt van Santen

“Geen betere dag om het seizoen succesvol te starten dan de negende van de negende” zegt een opgetogen verenigingsastrologe mw. Meike Podt – van Santen (van de klassieke school):

“Als om exact 9:17 uur de eerste bal op de VC Zwolle startdag wordt opgeslagen, staat de planeet Mercurius precies op de gelukslijn tussen Pluto en Uranus.

Op basis van het gewogen gemiddelde van de geboortedatums van VC Zwolle leden zorgt dat voor een optimale opmaat voor een successeizoen 2017 – 2018”.

 

Net als vorig jaar kleurt Zwolle op 9 september VC Zwolle blauw als de onze teams zich in het Landstede Sportcentrum presenteren aan alle leden en supporters.

 

 

 

   

Hoogtepunten van de deze dag zijn onder meer:

 

  • De aftrap om 9:00 uur door onze talentvolle CMVèrs

 

  • De presentatie van onze nieuwe shirts. Inderdaad al weer een nieuw shirt. Dankzij steun van onze sponsoren en met medewerking van Donaci, kan het shirt van vorig jaar aan de wilgen worden gehangen. Of nog beter: gekocht worden op de VC Zwolle dag. Door de snelle vervanging van het VC Zwolle shirt spelen onze teams in een tenue waarin de laatste sportinnovaties en de nieuwste nanotechnologische snufjes zijn verwerkt. De shirts vangen transpiratie beter op en de bewegingsvrijheid van de spelers blijft optimaal. Vanzelfsprekend staat het vooraanstaande Italiaanse design voor een aansprekend en modieus State of the Art sportshirt. De vervangingsactie was aantrekkelijk omdat er meer sponsorruimte op het shirt beschikbaar kwam. Hierdoor werd de vervanging , met dank aan Bettersafe, Donaci, FysioPlus, Floorcare en Stiblle, ook financieel mogelijk.

 

  • De shirts van vorig seizoen zijn nog lang niet uitgespeeld en voor een bescheiden bedrag te koop bij de kledingstand

 

  • De vlaggenschepen van onze VC Zwolle armada Dames 1 (Regio Zwolle Volleybal) en Heren1 (Coniche Topvolleybal Zwolle) presenteren zich in twee oefenwedstrijden tegen eredivisieteams voor het eerst in hun nieuwe samenstelling aan de ongetwijfeld benieuwde supportersschare.

  •               16:30 uur Regio Zwolle  – Eurosped          

                 

 

 

  •   19:30 uur  Coniche  – Taurus                          

 

 

  • FEEST! De VC Zwolledag wordt voor de senioren afgesloten met een Party   

 

STARTERSDAG 09-09-2017

   9:00 – 10:00      10:15  CMV clinic ABC Hal  Bingo
   9:00 – 10:30   C-jeugd Center court
   10:30 -12:30   A & B jeugd
   12:30  Vloer opbouwen Nederlands Vrouwenteam
   12:30 – 18:30   Senioren (op inschrijving)
   16:30 – 19:00   Dames 1
   19:30 – 21:00   Heren 1
   20:30   Party!!