Vintage VC Zwolle shirts & broekjes te koop

Hoogtepunt van a.s. thuiswedstrijddag op zaterdag 17 maart 2018, is de verkoop van oude authentieke blauwe VC Zwolle shirts en broekjes (zwart).

Tussen 14:00 en 16:00 uur worden deze zeldzame sportmemorabilia in het Landstede Sportcentrum tegen aantrekkelijke prijzen verkocht. Alleen contante betaling. Geen pin, geen opgeld.

 

Tik nu een origineel aandenken uit kortvervlogen tijden op de kop !!

 

Roemruchte volleybalkampen en toernooien, talloze zwaarbevochten kampioenschappen en promoties hebben een onuitwisbare stempel op deze officiële VC Zwolle tenues achtergelaten. De strenge privacyregelgeving staat ons jammer genoeg niet toe uit de doeken te doen wat deze vintage shirts van legendarische VC Zwolle sporters meebeleefd hebben op trainingskampen, verre uitwedstrijden, after-parties e.d.

 

Nu schoongewassen, verdienen ze een tweede leven: ingelijst aan de muur, een plekje in de kluis (voor de beleggers onder ons) of als icoon op een volleybalreünie of blikvanger in de sportschool. Op gespecialiseerd veilingsite als Catawiki-Sport.com en VintageSports.com wordt nu al met respectabele prijzen volop geboden op vergelijkbare collectors items.

 

Wordt nu de eigenaar van een uniek stukje Zwolse volleybalhistorie !!

 

De shirts zijn ‘matchworn’, maar in goede conditie (geen mot- of brandgaatjes, geen vlekken) en hebben hun perfect fittende pasvorm behouden. De vochtafvoerende stof zorgt ervoor dat het shirt ademt en snel droog is.

 

Tegen meerprijs kunnen de shirts geleverd worden met Certificaat van echtheid, in een Premium De Luxe Formaat Lijst, met handtekening gesigneerd en/of met foto van een signeermoment met een nader te bepalen VC Zwolle held of heldin als N.N. (namen zijn om privacy redenen door de redactie geschrapt).

 

Geen verkoop aan handelaren. Reservering en biedingen per e-mail zijn mogelijk (met opgave van maat) via: communicatie@vczwolle.nl. Startbedrag voor shirt en bijpassend broekje: € 35,-. Toewijzing is vrijblijvend, afhankelijk van biedingsdatum en prijs. Alleen serieuze biedingen worden geaccepteerd.