Open huis – Volleybalclinic

 

VOLLEYBALCLINIC VC Zwolle op zaterdag 20 juni

– Heel Nederland beweegt!  Zwolle beweegt mee!  Kom bewegen in de volleybalclinic van VC Zwolle voor jong en oud.

Lijkt het je leuk om samen met onze jeugdleden en hun vrienden en vriendinnen mee te doen aan de training van hun volleybalvereniging? Wil je duiken, smashen en goed leren opslaan? Dan is dit iets voor jou: vaders, moeders, broertjes en zusjes, verzorgers, oom en tantes, buren, vrienden, kennissen en collega`s, kortom iedereen, jong en oud, is welkom op deze open-huis-volleybalclinic van VC Zwolle.

 

 

 

Van 11:00 – 12:45 uur

Voor CMV jeugd (6 t/m 11 jaar) samen met je vrienden en vriendinnen, broertjes en zusjes en iedereen, jong en oud, die enthousiast willen meebewegen.

 

Van 13:00 – 14:45 uur

C jeugd (12 en 13 jaar), B jeugd (14 en 15 jaar) en A jeugd (16 en 17 jaar) samen met je vrienden en vriendinnen, broers en zussen en iedereen, jong en oud, die sportief willen meebewegen.

 

Volleyballen op het gras

Omgekleed komen, schoenen: vlakke zolen met veel kleine noppen

Kosten: geen (gratis en voor niets)

Waar: Bij het Landstede Sportcentrum, Hogeland 19, 8024  AZ  Zwolle

Aanmelden is niet verplicht, maar het is wel fijn als de organisatie weet op hoeveel deelnemers ze ongeveer kan rekenen. Dus als je komt (natuurlijk met je vrienden en vriendinnen en iedereen die je enthousiast hebt gemaakt voor deze clinic), stuur dan voor woensdag 17 juni een mailtje naar: clinic@vczwolle.nl