Voor de jeugd (meisjes en CMV) : Teamindelingen en Veldplanning

Klik voor de overzichten op de blauwe aanhef: :

 

Teamindeling CMV 2021-2022V2

 

Teamindeling MA-B-C 2021-2022

 

Veld planning – V2

 

 

Beste VC Zwolle speler, speelster, beste ouder,

Het is een bizar seizoen geweest, met weinig wedstrijden en een tijd lang geen volleybal. Gelukkig kun jij de laatste weken weer met je team volleyballen in het zand of op het gras. Voor volgend seizoen is de hoop dat trainingen en wedstrijden weer gewoon plaats kunnen vinden. Net als ieder ander nieuw seizoen worden de verschillende teams opnieuw ingedeeld. Het maken van een indeling was dit jaar door corona nog lastiger dan anders, maar vooral ook vreemder gezien de weinige wedstrijden en trainingen van de laatste maanden. Als technische commissie hebben wij een eerste indeling gemaakt op basis van leeftijd, de inventarisatie 2021-2022 die jij hebt ingevuld en nieuwe aanmeldingen. Deze opzet hebben wij besproken met alle trainers van de A t/m C. Gezamenlijk is de teamindeling voor het seizoen 2021-2022 gemaakt. Plezier, aantal speelsters per team, inzet en niveau zijn hierbij meegenomen.

A-, C- en CMV-teams

Voor de A-, C- en CMV-teams zijn wij samen met de trainers tot de teamindeling uit de bijlage gekomen.

B teams

Zoals je in de bijlage kan zien hebben wij bij de B-jeugd een indeling gemaakt in twee grote groepen, te weten B1/B2 en B3/B4. Samen met de trainers zijn wij tot de conclusie gekomen dat het indelen van een B1, B2 en een B3 en B4 wel erg lastig is door de huidige omstandigheden. Daarom zullen de twee weken, vanaf 17 mei, worden gebruikt om tijdens trainingen nog eens extra te kijken naar plezier, inzet en niveau van de verschillende speelsters. Daarna komen wij met een indeling voor de 4 verschillende B-teams (uiterlijk 26 mei). Mocht je niet aanwezig kunnen zijn op deze trainingen neem dan contact met ons op.

Trainers

Helaas is nog niet bekend welke trainers de verschillende teams gaan trainen. Wij proberen dit zo snel mogelijk rond te krijgen. Het is altijd lastig om voor alle teams trainers te vinden. Mocht een van je ouders training willen geven of iemand kennen die dit leuk vindt dan kun je hierover mailen naar jeugd@vczwolle.nl

Trainingen

Vanaf 17 mei t/m 13 juni zal er getraind gaan worden in de nieuwe samenstelling. Weekplanning is in de bijgevoegde bijlagen te vinden (Veld planning). Voor de B-jeugd geldt dat B1/B2 de eerste 2 weken als grote groep samen trainen en datzelfde geldt voor B3/B4. Extra training zijn door de trainers aan te vragen en dan wordt er gekeken of er ruimte.

Wij hebben geprobeerd zorgvuldig om te gaan met alle wensen en mogelijkheden van alle speelsters, maar hebben soms ook lastige beslissingen moeten maken. Wij snappen dat hier wellicht vragen over zijn.

Mocht je een vraag hebben dan kun je deze stellen via de mail Jeugdzaken@vczwolle.nl.

 

 

Met sportieve groet,

De technische commissie VC Zwolle meiden en CMV

 

Web:                    www.VCZwolle.nl

E-mail:                  Jeugdzaken@vczwolle.nl