Onze volleybalclub VC Zwolle kent al een rijke historie in de ruim 30 jaar van haar bestaan. Velen hebben in de afgelopen jaren hun steentje bijgedragen om onze mooie volleybalvereniging regionaal maar ook nationaal op de kaart te zetten in een stabiele omgeving. En ieder weet dat een goede financiële onderbouwing noodzakelijk is om die stabiliteit te waarborgen.

 

Het oprichten van een organisatiecomité ‘Vrienden van VC Zwolle’ was dan ook een logische stap om verbondenheid met de vereniging te benadrukken en het bestuur een handje te helpen. Lid zijn van de ‘Vrienden van VC Zwolle’ benadrukt de hechte band met een volleybalclub die we een warm hart toedragen en waar we ons bij thuis voelen.

 

Wat krijg je daar voor terug:

 • deelname aan een tweetal jaarlijks te organiseren activiteiten voor De Vrienden van VC Zwolle;
 • je ontvangt speciale nieuwsbrieven die je op de hoogte gehouden van het wel en wee in de Zwolse volleybalwereld.Uiteraard zal het comité zich inzetten om dit pakket in de toekomst verder uit te breiden. Suggesties daarvoor zijn van harte welkom. Als je verbondenheid voelt met onze Zwolse topvolleybalvereniging, je financieel een extra bijdrage wilt leveren en je je in de aantrekkelijkheid van het hiervoor genoemde pakket herkent, dan kun je lid worden van de Vrienden van VC Zwolle. Je bijdrage is € 50 per jaar. Als je partner ook lid wordt, is dat bedrag samen € 75 per jaar.

   

  Heb je interesse en wil je je als lid aanmelden of heb je wellicht nog vragen, mail of bel dan met:

   Fons Mensink

  ✉ fons.mensink@wxs.nl

  ☏ 038-4537491