VC Zwolle is de succesvolste volleybalclub in Zwolle. De vereniging is in 1981 opgericht en is voortgekomen uit een fusie van een aantal Zwolse volleybalverenigingen. Doel van de fusie was ondermeer om met behoud van de gezelligheid van de brede sportvereniging het topvolleybal in Zwolle een stimulans te geven. Dit doel is bereikt. Het eerste herenteam dat de laatste jaren in samenwerking met Landstede erg succesvol is geweest, speelt al 27 jaar in de eredivisie en is onder meer drie jaar landskampioen van Nederland. Nu Landstede niet meer als hoofdsponsor optreedt, gaat Coniche Topvolleybal Zwolle onder auspiciën van de Stichting Topvolleybal Zwolle de uitdaging aan om het eredivisieschap te continueren.http://topvolleybalzwolle.nl/contact

Het eerste damesteam van VC Zwolle debuteerde twee seizoenen geleden in de eredivisie en wist zich glansrijk te handhaven. De komende seizoenen zal het als Regio Zwolle Volleybal naar verder succes blijven streven.

Trainen en spelen doen wij in het moderne Landstede Sportcentrum (het Theater van de Sport)

VC Zwolle is een vereniging van, voor en door leden. De vereniging wordt gerund door de eigen leden. Daarom vragen we van ieder lid (en van de ouders van de jeugdleden) een bijdrage in de vorm van een inspanningsverplichting. De vereniging is aangesloten bij de Nevobo en valt binnen de regio Noord.

De vereniging organiseert tal van activiteiten, zoals feestavonden en diverse toernooien voor bedrijven en recreanten. Een goede sfeer vinden wij erg belangrijk. Als je houdt van de combinatie van een leuke sport met veel plezier daaromheen, dan ben je bij VC Zwolle bij het juiste adres. Kom gerust eens een kijkje nemen in het hypermoderne en zeer fraaie sportcentrum van Landstede, je bent van harte welkom!

 

 

 

Fotogalerij Kampioenen 2015-2016