Vrijwilligers gezocht!

Beste leden & ouders/verzorgers van onze leden,


Onze vereniging draait op vrijwilligers die zich inzetten om onze leden een zo prettig mogelijke volleybaltijd te geven. We zijn trots op de vrijwilligers die we al hebben, maar zijn tevens op zoek naar versterking.

Het afgelopen jaar hebben er veel wisselingen plaatsgevonden in de verschillende commissies en in het bestuur. Dit maakt dat we op sommige punten als vereniging nog onze draai aan het vinden zijn. Daarnaast lopen we er tegenaan dat sommige commissies onderbezet of zelfs helemaal niet bezet zijn. Dit maakt het lastig en op sommige vlakken zelfs onmogelijk om alles goed draaiende te houden. Bij deze willen we al onze leden en de ouders/verzorgers van onze jeugdleden oproepen om na te denken welke bijdrage een ieder mogelijk aan onze vereniging kan leveren. Het is mogelijk om hierover in gesprek te gaan en om aan te sluiten bij ieders capaciteiten, wensen en mogelijkheden.

Bij deze brief zit een overzicht van de commissies waar we op dit moment de meeste versterking in kunnen gebruiken. Kunt en wilt u ons ondersteunen door het uitvoeren van vrijwilligerstaken? Dan kunt u dit aangeven door een mail te sturen naar communicatie@vczwolle.nl.


Met vriendelijke en sportieve groet,

Het bestuur van VC Zwolle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *